Amandelhof Zeist februari 2020 einde verscherpt toezicht

Verscherpt toezicht | 13-02-2020
Dit is een overzicht van een verscherpt toezicht dat de inspectie heeft ingesteld, verlengd of opgeheven. Verscherpt toezicht stellen wij in als een verbeterplan tot onvoldoende resultaat heeft geleid. Ook hebben wij niet genoeg vertrouwen dat de zorgaanbieder alsnog tot het gewenste resultaat komt.Reactie
Reactie afkomstig van: Raad van bestuur
Het rapport bevestigt het beeld van Charim van de situatie. Binnen een paar maanden zijn er veel verbeteringen doorgevoerd waardoor de kwaliteit van zorg zichtbaar en voelbaar is toegenomen. Dit door inzet van management en medewerkers. Het vertrouwen dat de inspectie uitspreekt door het verscherpt toezicht op te heffen, motiveert ons om, onverminderd en met urgentiebesef, te blijven werken aan het verbeteren van de zorg op Amandelhof in het belang van de cliƫnten.

De bovenstaande tekst is de reactie van de ondertoezichtgestelde(n) op toezichtsinformatie van de IGJ en/of de opgelegde maatregel door de IGJ. Deze reactie is geen oordeel van de IGJ, of informatie afkomstig van de IGJ. De inhoud komt dan ook geheel voor rekening en risico van de ondertoezichtgestelde(n).

De reactie mag maximaal 200 woorden omvatten. De volgende zaken zijn niet toegestaan:

  • (bijzondere) persoonsgegevens bevatten
  • Bedrijfsnamen of bedrijfsgegevens van derden
  • Strafbare of aanstootgevende teksten
  • Reclame-uitingen

Indien de hierboven genoemde zaken toch in de reactie worden opgenomen, is deze tekst door de IGJ onleesbaar gemaakt. De onleesbaar gemaakte woorden tellen mee in het maximaal aantal woorden van 200.


 
Terug naar laatste zoekresultaat