AZR-Zorg B.V. Den Haag einde aanwijzing januari 2021 en last onder dwangsom juli 2021

Bevel/aanwijzing (zakelijke weergave) | 29-10-2021
Dit is een overzicht van een maatregel die de inspectie heeft ingesteld, verlengd of opgeheven. Bijvoorbeeld verlengen van een bevel of aanwijzing. Een bevel geven wij aan een instelling of alleen werkende zorgverlener, bijvoorbeeld om een afdeling of instelling te sluiten of zorgactiviteiten te staken. Bij een aanwijzing leggen wij een dwingende maatregel op namens de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Tegen dit besluit heeft betrokkene geen bezwaar gemaakt.Reactie
Kwaliteit van de zorg staat voor AZR-ZORG hoog in het vaandel. Daarom is het gehele team erg trots dat alle inspanningen van de afgelopen tijd ervoor hebben gezorgd dat we het traject onder toezicht van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd positief hebben kunnen afsluiten! Wij hebben ons 100% ten doel gesteld om alle verbeterpunten op te pakken om de kwaliteit weer op peil te krijgen en te houden. Wij hebben ons in deze periode opgesteld als een lerende organisatie, waarbij wij ons toetsbaar hebben opgesteld naar alle partijen. De periode onder toezicht hebben wij ervaren als zeer intensief. Toch hebben wij ook in deze periode elke dag met veel toewijding gewerkt om de beste zorg aan onze cliƫnten te leveren. De verbeterslag die wij nu hebben doorgevoerd heeft hier alleen maar een positieve bijdrage aan geleverd. Ons uiteindelijk doel is namelijk ten alle tijden het leveren van kwalitatief goede en veilige zorg aan onze cliƫnten. Naast ons missie van het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg, blijft ons motto altijd: Alle Zorg met Respect.

De bovenstaande tekst is de reactie van de ondertoezichtgestelde(n) op toezichtsinformatie van de IGJ en/of de opgelegde maatregel door de IGJ. Deze reactie is geen oordeel van de IGJ, of informatie afkomstig van de IGJ. De inhoud komt dan ook geheel voor rekening en risico van de ondertoezichtgestelde(n).

De reactie mag maximaal 200 woorden omvatten. De volgende zaken zijn niet toegestaan:

  • (bijzondere) persoonsgegevens bevatten
  • Bedrijfsnamen of bedrijfsgegevens van derden
  • Strafbare of aanstootgevende teksten
  • Reclame-uitingen

Indien de hierboven genoemde zaken toch in de reactie worden opgenomen, is deze tekst door de IGJ onleesbaar gemaakt. De onleesbaar gemaakte woorden tellen mee in het maximaal aantal woorden van 200.


 
Terug naar laatste zoekresultaat